TALARIA

Green mobility in Talaria predstavljata električni kros motor. Na izbiro sta MX (nehomologirana) ali L1e (homologirana) različica. 

Električni motor Talaria je visoko zmogljivo terensko vozilo, zasnovano za voznike, ki iščejo vznemirljivo pustolovščino na katerem koli terenu. Motor ima lahek in robusten okvir, zasnovan z napredno tehnologijo CAD, ki zagotavlja maksimalno moč in vzdržljivost. To zagotavlja, da je kos najzahtevnejšim terenskim razmeram, motoristom pa zagotavlja stabilno in odzivno vožnjo.

Poganja ga visoko zmogljiv električni motor, ki zagotavlja takojšen navor in pospešek, kar motoristom omogoča enostavno navigacijo po neravnem terenu. Sistem inteligentnega prestavnega pogona omogoča gladek in učinkovit prenos moči, hkrati pa zagotavlja tiho in okolju prijazno vožnjo.

Motor je zasnovan tudi za enostavno manevriranje, z dobro uravnoteženo in kompaktno strukturo, ki zagotavlja odličen nadzor in stabilnost. Motor zahteva minimalno vzdrževanje, kar voznikom omogoča, da se osredotočijo na pustolovščino in vznemirjenje terenske vožnje. S svojo vrhunsko zasnovo, zmogljivo zmogljivostjo in enostavno uporabo je Talaria idealni terenski motor za voznike, zaradi česar so terenske pustolovščine dostopne več ljudem kot kdaj koli prej.

avto_novice/TALARIA01-2
scroll up